Careers

Bogholder

St. Leo er i en spændene udvikling og søger en person til at blive en del af teamet og bidrage til den videre udvikling af virksomheden. Erfaren og alsidig regnskabsmedarbejder søges til at varetage vores bogholderi.

FORMÅL MED JOBBET:

Til spændende deltids stilling i regnskabsfunktionen, søges en selvstændig og fleksibel bogholder. Du vil det overordnede ansvar for bogholderiet.

Har du erfaring med bogholderi, interesse for tal og øje for detaljer, så kunne du være vores nye bogholder. Stillingen består af at varetage den daglige drift af bogholderiet, øvrige administrative opgaver, samt kontakt til leverandører og kunder gennem mail og telefon. Der vil være tæt kontakt og sparring med ledelse og revisorer.

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER:

– Bogholderi
– Agentprovisioner samt diverse afstemninger
– Rapportering
– Lønadministration
– Andre administrative opgaver

KVALIFIKATIONER OG KOMPETENCER

– Erfaring inden for regnskab (minimum 5 år)
– Gode danske og engelske kommunikationsevner
– Struktureret
– Detaljeorienteret
– Åben og udadvendt
– Velformuleret
– God teamplayer

OM OS

St. Leo er en ambitiøst og vækstende virksomhed som blev etableret i 2019. Vi arbejder dedikeret med at udvikle farver og overflader som skaber smukke og bæredygtige løsninger til alt fra små kreative rum til store kommer- cielle bygninger. Vi producerer højkvalitets maling og spartel af de fineste naturlige mineraler med fokus på bæredygtighed, elegance og sanselighed. Inspirationen til vores produkter henter vi fra den skandinaviske natur og designarv. Vores virksomhed er baseret på en passion for vores produkter, og vi samarbejder i dag med en række brancheførende interiørdesignere og arkitekter. Læs mere om det på: www.stleointeriors.com@stleointeriors.

ARBEJDSVILKÅR:

Vi søger en til hurtigst mulig tiltrædelse i en deltids-stilling, med mulighed for i fællesskab at skabe et spændene og flæeksibelt job. Stillingen kan på sigt udvikle sig til en fuldtidsstilling.

ARBEJDSPLADS:

Du vil arbejde fra vores nye kontor i Københavns Nordhavn og indgå i vores team med 6 kollegaer.

Send din ansøgning med CV og relevante bilag pr. mail til: jobs@stleointeriors.com. Du er velkommen til at kontakte Jytte Trolle ved spørgsmål til stillingen: +45 22 92 33 20.